Architect renovatie

Tijden veranderen en ook de werk- en woonwensen veranderen. De functie van panden kan door middel van transformatie aangepast worden. Een architect voor renovatie kan hierbij helpen. Projectontwikkelaars krijgen steeds vaker toestemming leegstaande kantoorpanden, kerken of andere karakteristieke panden te verbouwen tot woningen zoals studio’s en appartementen. Bij de verbouw van dit soort panden speelt renovatie altijd een rol. Ook wanneer je je eigen huis wilt gaan verbouwen of vernieuwen is een gesprek met een architect voor renovatie altijd een slimme keus.

Een gebouw renoveren

Het gezin is groter geworden, je werkt meer vanuit huis of je wilt nu eindelijk wel eens dat langgekoesterde kookeiland in de keuken. Een renovatie van de woning staat dus hoog op je verlanglijstje. 

Je hebt een pand op het oog wat jij wilt transformeren tot studio’s. Daarbij vind je het belangrijk dat authentieke details behouden blijven. Met welke vergunningen krijg je te maken? Wat zijn de beperkingen die het bouwbesluit jou opleggen? Overleg het met een renovatie architect. Ook voor aanschaf van het vastgoed kan dit een verstandige keuze zijn. Een vrijblijvend gesprek met KVB architecten is altijd kosteloos.

Wat zijn jouw plannen?

Leg ons jouw renovatieplannen voor. In een 60 minuten durend, vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag meer informatie.

Kosten architect

Maar wat gaat zo’n verbouwing kosten? En wie moet je daarvoor inschakelen? Een architect bij renovatie inschakelen helpt je om jouw wensen op papier te zetten. Maar wat zijn de kosten van een architect?

De kosten van een architect zijn van een aantal factoren afhankelijk. Een simpele verbouwing is natuurlijk minder werk dan een nieuwbouwproject of een ingrijpende renovatie. Wil je alleen een ontwerp of daarnaast een volledige bouwaanvraag en begeleiding? Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met andere adviseurs, die buiten de architect renovatie, mee gaan werken aan het project zoals een constructeur. Aangezien ieder project anders is, zeker bij renovatie, biedt een adviesgesprek inplannen de uitkomst.

Laat je ontzorgen tijdens de renovatie

Bij KVB Architecten wordt een toegankelijk tarief gerekend en wordt er per fase een vaste prijs afgesproken. Daarnaast is het ook mogelijk om op uurbasis te werken. Zo weet je duidelijk waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt alles met je besproken. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke opdracht, neem contact op voor je renovatieproject. KVB architecten heeft hiervoor de ervaring en expertise in huis.

Weet waar je aan toe bent

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek krijg je inzicht in wat je kunt verwachten bij jouw plannen en waar wij je bij kunnen helpen.