Architect Rotterdam

Op zoek naar een goede architect in Rotterdam of in de nabije omgeving voor bouw- of verbouwplannen? Dan ben je bij KVB Architecten aan het juiste adres. Dit dynamische Rotterdamse architectenbureau helpt jou bij de bouw, verbouwing of renovatie van je pand of huis. Niet alleen bedient deze architect de regio Rotterdam. In het hele land voert KVB Architecten projecten uit, zowel zakelijke als particuliere opdrachten. Leg ons vrijblijvend jouw wensen voor en maak kennis met hun frisse en moderne aanpak.

Architectenbureau met passie voor het vak

Bij het architectenbureau KVB Architecten werken mensen met kennis en expertise in nieuwbouw, transformatie, renovatie en verbouw. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden om jouw plannen en ideeën te realiseren. Deze architect, gevestigd in Rotterdam, heeft ruime ervaring op dit vlak.

Bij monumentale panden raken authentieke details niet uit het oog verloren. Deze worden bewaard om het karakter van het pand te behouden. In combinatie met moderne architectuur levert dit krachtige ontwerpen op. Een oud pand of voormalig kantoorgebouw leent zich er uitstekend voor om er bijvoorbeeld appartementen van te maken. Of een combinatie van wonen en werken.

Transformatie kan een hoger kostenplaatje geven dan nieuwbouw. Op dit vlak kan KVB architecten goed adviseren. Door eigen ervaring en projecten uitgevoerd voor opdrachtgevers kan geadviseerd worden wat haalbaar is én welke kosten verwacht kunnen worden. Ook Rotterdam is een stad waar deze manier van bouwen voorkomt. Als architect in Rotterdam komen wij veel van dit soort kansen tegen.

Wat zijn jouw plannen?

Leg ons jouw plannen voor. In een 60 minuten durend, vrijblijvend adviesgesprek geven we je graag meer informatie.

Toekomstbestendige en duurzame bouw

KVB Architecten houdt rekening met duurzame en toekomstbestendige oplossingen. Door te kiezen voor een hoofdstructuur die multifunctioneel is, kan er op een later moment relatief eenvoudig een nieuwe functie aan een bestaande ruimte toegekend worden. Een andere vorm van duurzaamheid is door het ontwerp af te stemmen op de locatie en situatie. Denk aan de ligging van het gebouw ten opzichte van de zon. Hiermee kunnen kosten voor verwarmen of koeling geminimaliseerd worden. KVB architecten brengt deze visie tot uiting in het ontwerp.

Een frisse kijk op wonen en werken

Met een frisse kijk richt het architectenbureau zich op jouw wensen op het gebied van werken en wonen. Dit geldt zowel voor de zakelijke maar ook de particuliere sector. Waar iets onmogelijk lijkt denken wij mee in oplossingen. Vragen staat altijd vrij, evenals een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op en laat je verrassen door ons advies en ontwerpideeën. Nieuwbouw of verbouw, exterieur of interieur architectuur: KVB architecten laat jouw wensen uitkomen.

Weet waar je aan toe bent

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek krijg je inzicht in wat je kunt verwachten bij jouw plannen en waar wij je bij kunnen helpen.