KVB Architecten

KVB Architecten is een jong Rotterdams architectenbureau. We voeren in heel Nederland projecten uit op het gebied van interieur en exterieur en zowel voor zakelijke als particuliere opdrachten. In onze ontwerpen herken je alles waar Rotterdamse architectuur om bekend staat. Een moderne, frisse kijk op wonen en werken. Combinaties waarbij moderne elementen en gebruik van licht en ruimte samengaan met het behoud van het bestaande karakter van een locatie. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame, toekomstbestendige oplossingen. We kijken breder dan de vraag en verrassen de opdrachtgever met unieke oplossingen.

Kim-van-Broekhoven_Architect

Kim van Broekhoven

Hoi, leuk om hier kennis te maken. Ik ben Kim van Broekhoven. In 2015 heb ik KVB Architecten opgericht. Inmiddels werken we met een team van interieur- en exterieur architecten en meubelmakers aan zeer diverse opdrachten. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? We gaan graag het gesprek met je aan.

Vriendelijke groet,

Kim van Broekhoven

KVB architecten voor ieder project

KVB Architecten bedient zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever. Van nieuwbouw tot transformatie, van een volledig herontwerp tot verbouwing. De juiste architect voor ieder project. Je bent toe aan nieuwbouw of wilt de huidige pand of woning verbouwen. Dat kan om verschillende redenen zijn. Je hebt bouwgrond gekocht, het pand of de woning is aan verbouw of renovatie toe of je verwacht gezinsuitbreiding. Maar wie kan jouw wensen realiseren? Een architectenbureau biedt hierbij uitkomst. Het liefst iemand die ruime ervaring heeft op dit gebied, zelf verrassende ideeën aandraagt en geen uitdaging uit de weg gaat. KVB Architecten is daarvoor het aangewezen architectenbureau.

KVB architecten maakt wensen waar

Wat jij wenst, wordt door dit architectenbureau gerealiseerd. Met een frisse kijk en heldere blik vertalen wij jouw wensen naar een verrassend ontwerp. De afkorting KVB staat voor Kim van Broekhoven. Zij heeft, samen met haar team, ruime ervaring in de architectenwereld. Ze bedienen met veel inzet en plezier de markt van zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Samen met jou wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn om jouw wensen op het gebied van werken en wonen te vertalen naar een ontwerp.

Duurzame en toekomstbestendige oplossingen

De ontwerpen van KVB architecten zijn veelal gericht op duurzame en toekomstbestendige oplossingen. Keuze van materialen, toegankelijkheid en flexibiliteit van het ontwerp spelen hierin

een grote rol. Bij bestaande panden wordt er aandacht besteed aan authentieke details omdat deze vaak beeldbepalend zijn. Waar mogelijk worden deze karakteristieke details in de verbouwplannen meegenomen om het karakter te behouden. De stijl van KVB architecten kenmerkt zich als moderne architectuur waarbij authentieke elementen gecombineerd worden met een strakke vormentaal. Opdrachtgevers die je reeds voorgingen kunnen beamen dat KVB Architecten verrassend uit de hoek komt.

Passie voor bouwen en verbouwen

Benieuwd wat het architectenbureau KVB Architecten voor jou kan betekenen? We staan graag voor je klaar om jouw wensen te realiseren. Maak vrijblijvend kennis. Op locatie, telefonisch of op kantoor: een afspraak is zo gemaakt. Neem gerust contact op. De juiste architect voor ieder project!

Weet waar je aan toe bent

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek krijg je inzicht in wat je kunt verwachten bij jouw plannen en waar wij je bij kunnen helpen.